Kırmızı Topumuz Üçüncü Defa Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde…

Özel eğitim gereksinimi olan bireylerin spor yoluyla sosyal hayata katılımlarını desteklemek amacıyla Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde gerçekleştirdiğimiz etkinliklere bir yenisini daha ekledik.

Özel Olimpiyatlar Dünya Yaz Oyunları Hazırlık Kampı’nı 15-20 Mayıs tarihleri arasında Doğu Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde KKTC’de gerçekleştirdik. Kampa 2019 yılında Abu Dhabi’de gerçekleşecek olan Özel Olimpiyatlar Dünya Yaz Oyunları’nda Özel Olimpiyatlar Türkiye’yi temsil edecek  36 özel ve partner sporcumuzla katıldık. 5 gün boyunca karma futbol, atletizm, yüzme, bocce ve masa tenisi branşlarında dolu dolu bir antrenman haftası yaşadık. Sosyal etkinliklerle süslediğimiz kampta unutulmaz deneyimleri heybemize ekledik.

Tüm bu etkinlikler süresince Ege Üniversitesi’nden Çocuk Gelişimi Uzmanımız Ebru Kalyoncu ve Doğu Akdeniz Üniversitesi Özel Eğitim Bölümü öğrencileri özel ve partner sporcularımızı bir an bile yalnız bırakmadı.

Sıcacık kalplerini bize açan Doğu Akdeniz Üniversitesi’ne, hocalarına, gönüllü öğrencilerine ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Üçüncü kez Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin konuğu olmak, sizlerle bir arada oyunları ve hayatı güzelleştirmek mutluluk vericiydi. Seneye bir başka etkinlikte görüşmek ümidiyle…